Indicacions per a l’assistència a la celebració de la Beatificació

 

El dissabte dia 23 de març tindrà lloc la celebració de beatificació del servent de Déu Marià Mullerat Soldevila, a les 11 del matí a la Catedral de Tarragona.

En previsió de la nombrosa concurrència a l’acte s’ha cregut convenient establir que l’accés a la Catedral només es pugui fer acreditant una invitació, la qual garantirà que les persones que entrin a la Catedral disposin d’un seient des del qual podran seguir la celebració, amb l’ajut d’una pantalla si convingués. Aquest sistema també facilitarà respectar l’aforament que permet l’edifici per a garantir les mesures de seguretat obligatòries.

La referida invitació s’ofereix a tothom, de manera gratuïta, i es podrà sol·licitar a la pròpia parròquia o a través del correu electrònic beatificaciomullerat@arqtgn.cat, indicant nom i dos cognoms de la persona interessada i la parròquia de procedència. 

Hi ha temps per a demanar-la fins al dia 28 de febrer, i a partir del dia 11 de març es començaran a enviar les invitacions per correu electrònic.